Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Придбайте монети на щастя від РАДАБАНКу до Нового Року

28 Грудня 2021p.

Білий Металевий Бик – символ року, що минає. Але чи знали Ви, що рік Бика завершиться 31 січня? Тому, прощатися з ним ще зарано.

РАДАБАНК пропонує Вам скористатися можливістю придбати срібну монету «Могутній Бик» зі знижкою -10%.

Монета причаровує своїм оригінальним дизайном, адже це тривимірна нумізматична скульптура, що відбиває міць та естетику цієї прекрасної тварини.

Монета «Могутній Бик», як і «Чарівний тигр» – символ прийдешнього року, належить до серії «Лунний календар». Ці монети безсумнівно, одні з найунікальніших, що присвячені східному календарю, які будь-коли карбувались. Навіть якщо Ви не належите до прихильників нумізматики, придбавши ці монети, Ви станете власником неймовірної інтер’єрної прикраси.

А якщо Ви вірите у символи та знаки, пропонуємо Вам срібні монети на щастя – «Унція удачі» та «Час для щастя».

Новинка до 2022 року, яка випущена тиражем 2022 одиниці на весь світ – монета з чотирилисником «Унція удачі». Кожна монета містить унікальний листочок конюшини, який з давніх-давен вважається символом надзвичайної удачі. Це робить кожну монету неповторною.

Також удачу до Вас приверне срібна монета «Час для щастя», на якій об’єднали свої сили чотирилисник, підкова, слоник і золота рибка. Монета в футлярі-рамці стане чудовим подарунком до свят.

Час посприяти успіху! Придбайте монети в РАДАБАНКу та нехай у Новому Році щастя завжди буде з Вами.

Обирайте свою монету-талісман за посиланням.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.