Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК долучився до відкриття експозиції «Валюти та монети країн світу» в Університеті митної справи та фінансів

24 Червня 2021p.

На початку червня в Університеті митної справи та фінансів відбулося урочисте відкриття експозиції «Валюти та монети країн світу». У церемонії взяли участь працівники банківських установ міста, викладачі та студенти університету. РАДАБАНК, як постійний партнер Університету в заходах впровадження фінансової грамотності, також приєднався до заходу.

З привітальним словом до присутніх звернувся ректор університету Бочаров Дмитро Олександрович. Урочисту церемонію перерізання стрічки до експозиції провели Голова вченої ради університету Ченцов Віктор Васильович та Голова Правління АТ «АБ «РАДАБАНК» Грігель Андрій Валерійович, який привітав присутніх, зауважив на стрімкі зміни у платіжних засобах та побажав розвитку експозиції.

Після урочистостей відбулося засідання круглого столу «Актуальні питання розвитку банківської системи України».

Відвідати виставку можуть не тільки студенти, а й мешканці та гості міста Дніпро. Експозиція розташована у будівлі університету по вул. Вернадського, 2/4 та прикрашає холи фінансового факультету.

За матеріалами gorod.dp.ua.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.