Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК – єдність на шляху до перемоги

21 Березня 2022p.

В ці складні часи жоден не лишається осторонь, адже будь-яка допомога наразі є життєво важливою.

Підприємства, підприємці, люди – всі об’єднуються задля спільної мети – перемоги нашої України над ворогом.

РАДАБАНК з перших днів війни забезпечує роботу відділень та онлайн-сервісів, адже підтримка фінансової системи України зараз вкрай важлива.

Проте, за цей час ми вчергове довели собі, що ми дійсно команда, яка будь-якої миті готова об’єднати всі сили для підтримки тих, кому зараз це необхідно.

Кожен співробітник РАДАБАНКу зараз залучений, кожен докладає максимум зусиль. Ми співпрацюємо як з волонтерськими центрами, так і самотужки здійснюємо збори коштів для закупівлі в територіальну оборону та Національну гвардію необхідних продуктів, медикаментів, засобів індивідуального бронезахисту та багато іншого. Деякі наші співробітники зараз у теробороні, у Нацгвардії та навіть у гарячих точках, тому всі запити щодо постачання необхідного оброблюються у режимі 24/7.

РАДАБАНК взяв участь у закупівлі медикаментів для Лікарні швидкої допомоги м. Дніпро.

Також ми дбаємо про наших співробітників, які опинилися в епіцентрі військових дій і змушені були залишити свої домівки. РАДАБАНК надав житло, підтримує та забезпечує всім необхідним сім’ї біженців.

Пам’ятайте, що Ви також можете долучитися до допомоги. Ми додали до функціонала додатка RВ24 можливість здійснювати перерахування коштів на українську армію та на гуманітарну допомогу для постраждалих під час воєнних дій.

Не залишайтеся осторонь.

Разом ми сила! Та ми обов’язково переможемо.

Все буде Україна!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.