Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК на показі «Ген-код: Берегиня» у Києві

02 Листопада 2021p.

З 22 по 24 жовтня в Києві відбувся п’ятий ювілейний Junior Fashion Week. Цього року у заході взяли участь більш ніж 20 українських та закордонних дизайнерів. Програму було розпочато з показу колекції «Ген-код: Берегиня» за партнерської підтримки АТ «АБ «РАДАБАНК» в особі Марини Ярманової, заступника начальника Київської дирекції з розвитку VIP-бізнесу.

Ідеєю показу є усвідомлення, що Жінка-Берегиня – це наче частина ген-коду, що викарбувана в українській свідомості та підсвідомості віками та передається дивним чином з покоління в покоління. Саме тому ми маємо навчитись вдягати національне вбрання не лише у свята або, як модну прикрасу, а навчитись вдягати його на свою душу.

У показі було представлено 25 оригінальних українських строїв, що вдягали жінки у 25 регіонах України ще 100 – 200 років тому. До показу долучилися Марина Ярманова та член ГО «Геополітичний альянс жінок», вона ж VIP-Клієнт РАДАБАНКу Єрошина Марина. Під чарівні українські пісні жінки продемонстрували автентичне національне вбрання.

РАДАБАНК радий бути причетний до підтримки української історії та жінок України, які з покоління в покоління передають традиційні цінності Жінки-Берегині.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.