Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК на щорічній конференції «Агроінновації-2024»: Нові можливості для агробізнесу

08 Серпня 2024p.

6 серпня відбулася важлива для української аграрної спільноти конференція «Агроінновації-2024». РАДАБАНК, в особі Олександра Гроссу, Начальника Київської регіональної дирекції, взяв активну участь у заході, який зібрав під одним дахом провідних лідерів аграрного сектору.

Конференція «Агроінновації-2024» стала платформою для тих, хто прагне змінити майбутнє українського агробізнесу, впроваджуючи передові рішення та технології. Серед учасників були керівники, які усвідомлюють необхідність створення умов для генерації інновацій у своїх компаніях, а також представники компаній, що займаються розробкою інноваційних продуктів для сільського господарства.

Програма конференції включала виступи впливових спікерів, серед яких були представники влади, аграрних асоціацій та бізнесу. Відвідувачі мали змогу ознайомитися з інноваційними рішеннями від провідних виробників на спеціальній виставці, а також взяти участь у нетворкінгу.

Олександр Гроссу, як представник РАДАБАНКу, не тільки дізнався про новітні агротехнології, а й активно знайомився з представниками агробізнесу. Особливу увагу було приділено обговоренню програм кредитування для агросектору, що є важливим елементом підтримки та розвитку українського сільського господарства.

Участь РАДАБАНКу в таких заходах підкреслює його прагнення підтримувати інноваційні проєкти та сприяти сталому розвитку аграрного сектору України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.