Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК навчає дітей фінансової грамотності

03 Червня 2019p.

РАДАБАНК спільно із своїм партнером —  Університетом митної справи та фінансів  — долучилися до захопливого свята — фестивалю «Міста Професій», що відбулося 1 червня 2019 р. РАДАБАНК  радий долучитися до ініціативи  та познайомити дітей з професією банкіра, а також навчить фінансової грамотності дітей та дорослих. РАДАБАНК поділяє з організатором  фестивалю мету проекту — на дитячому рівні ознайомити з професіями, які є у Банку, та допомогти дітям визначитися, чим вони займатимуться, коли виростуть, щоб у майбутньому мати роботу до душі та за фахом.

Фестиваль «Місто  професій» проводиться у Дніпрі вже вшосте поспіль. Наступного разу РАДАБАНК візьме участь у сімейному фестивалі вже через три місяці —  31 серпня—1 вересня 2019 р. На дітей чекають конкурси, майстер-класи та подарунки від Банку,  а в рамках продовження свята РАДАБАНК запросить юних банкірів до відділення, у якому спеціалісти Банку покажуть, як користуватися банкоматом, наскільки відповідальна професія касира, розкажуть, що таке депозит, навіщо заощаджувати кошти та багато іншого.  Взяти участь  та спробувати себе у  ролі банкіра зможе кожна дитина від двох до 15-ти років. Крім того, діти зможуть відвідати виставку монет, що проводить колекціонер Ігор Городницький.

Слідкуйте за нашими новинами!

РАДАБАНК – Ваш банк необмежених можливостей!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.55
EUR
45.65 46.4
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.