Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК обновив депозитну програму для своїх клієнтів

28 Жовтня 2019p.

З 1 листопада клієнтам РАДАБАНК буде доступна нова депозитна програма.

Для клієнтів, які мають у розпорядженні вільні грошові кошти та не планують у найближчому майбутньому використовувати їх у бізнес-процесах, можуть розмістити кошти на «Строковому» депозиті, при цьому клієнт сам обирає строк (від трьох днів), спосіб нарахування та виплати процентів.

Для клієнтів, які періодично мають у розпорядженні вільні ресурси, РАДАБАНК пропонує програму «Депозитна лінія», яка дає можливість вільно розміщувати та знімати кошти з депозитного рахунку і при цьому отримувати додатковий дохід. Також клієнти, які хочуть накопичити кошти, можуть скористатися накопичувальними програмами, які дають можливість накопичувати та примножувати кошти на поточному рахунку.

«Депозити залишаються одним з основних інструментів захисту коштів від інфляції. Ми дорожимо довірою наших клієнтів та докладаємо максимум зусиль, щоб відповісти на усі питання, які їх цікавлять, та допомогти  у будь-якій ситуації», — коментує Олена Гайдун, начальник департаменту корпоративного бізнеса АТ «АБ «РАДАБАНК».

 

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований в 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». У липні 2019 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний». РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства. Банк представлений у 11-ти містах України і планує розширення мережі.

АТ «АБ «РАДАБАНК» за результатами 8 міс. 2019 р. отримав прибуток 27 млн грн., що на 122% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Отриманий прибуток РАДАБАНК планує направити на збільшення статутного капіталу згідно із графіком капіталізації, до розміру, не менш ніж 300 млн. грн., у строк до 11 липня 2020 року.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.