Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК отримав нагороду «Головна фінансова премія року» та відзнаку від Асоціації українських банків

05 Квітня 2024p.

3 квітня 2024 року РАДАБАНК взяв участь у заході «Головна фінансова премія року», організованому Асоціацією українських банків та отримав нагороду переможця 2024 року за розвиток мережі серед українських банків з приватним капіталом і внесок у фінансову незламність економіки України.

Нагороду було вручено Андрію Грігелю, Голові Правління АТ «АБ «РАДАБАНК», під час урочистого заходу, який відбувся у форматі гала-вечора з нагородженням лідерів фінансового ринку серед банків та небанківських установ.

У заході взяли участь керівники провідних банків України, представники влади та інші партнери. Окрім нагородження переможців, на гала-вечорі відбулися цікаві виступи спікерів.

Також на заході була вручена висока нагорода Голові Правління, Андрію Грігелю – орден «За вшанування пам'яті героїв України» за допомогу у створенні документального фільму «Да Вінчі».

Захід став важливою платформою для обговорення актуальних питань фінансового сектору та зміцнення партнерських відносин між учасниками ринку.

РАДАБАНК вдячний Асоціації українських банків за високу оцінку нашої роботи й надалі працюватиме на благо української економіки.

 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.