Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК отримав першу згоду на компенсацію у рамках Меморандуму про здешевшання кредитів аграріям

20 Липня 2020p.

РАДАБАНК отримав першу згоду на компенсацію у рамках підписаного у травні 2020р. Меморандуму про загальні засади співробітництва з Міністерством економіки, торгівлі та сільського господарства України для реалізації державної програми підтримки сільськогосподарських товаровиробників. Клієнт РАДАБАНКУ отримає компенсацію у розмірі 25% від загальної вартості придбаної сільгосптехніки.

«Ми завжди підтримували агросектор, а зараз, під час карантину, він потребує нашої підтримки ще більше. Тому ми цінуємо співпрацю у рамках Меморандуму, адже підписаний документ надає змогу зменшити витрати підприємств, — зазначає Олена Гайдун, начальник Департаменту корпоративного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК». — Бюджетні кошти спрямовуються на забезпечення сільськогосподарських товаровиробників вітчизняною технікою та обладнанням для агропромислового комплексу. Це нові, взаємовигідні можливості для клієнтів, у подальшому розвитку свого підприємства та укріплення економіки країни»,— додає Олена Гайдун.

Фінансова підтримка надається одержувачам за напрямками:

  • часткова компенсація вартості насіння сільськогосподарських рослин вітчизняного виробництва;
  • часткова компенсація витрат, пов’язаних з наданими сільськогосподарськими дорадчими послугами;
  • фінансова підтримка сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів;
  • часткова компенсація вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва.

Нагадаємо, як працює програма: представники аграрного сектору беруть кредит у Банку на придбання техніки чи обладнання або купують за власні кошти, а держава компенсує частину витрачених коштів. Тому кредит стає більш доступним та вигідним обом сторонам.

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ відповідно до законодавства. За підсумками першого півріччя 2020 р. прибуток Банку склав 3 млн 949 тис. грн., обcяг активів  — 2,2 млрд. грн, обсяг залучених коштів фізичних та юридичних осіб — 1,5 млрд. грн.

РАДАБАНК посилює свою присутність в Україні і вже у 2020 році відкрив три відділення: два — у Дніпрі та одне — у Києві. Станом на 17 липня 2020 року працює 31 відділення РАДАБАНК у 12-ти містах України.

У квітні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА. Також у 2020 р. РАДАБАНК увійшов до ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», покращивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.