Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК отримав підтвердження довгострокового кредитного рейтингу

20 Лютого 2020p.

Національне рейтингове агентство «Рюрік» на засіданні Рейтингового комітету, що відбулося 13 лютого 2020 р., підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг АТ «АБ «РАДАБАНК» на рівні uaAA інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний».

Для визначення рейтингової оцінки позичальника НРА «Рюрік»використовував надану АТ «АБ «РАДАБАНК» внутрішню інформацію та квартальну фінансову звітність, а також публічну інформацію та власні бази даних.

У процесі рейтингової оцінки позичальника АТ «АБ «РАДАБАНК» було визначено низку факторів, з повним переліком яких можна ознайомитися на сайте НРА «Рюрік».

Ключові фактори наступні:

  • прийнятна диверсифікація клієнтського кредитного портфелю;
  • прийнятна якість клієнтського кредитного портфелю;
  • прийнята валютна структура клієнтського кредитного портфелю;
  • достатній рівень захищеності активів власним капіталом;
  • висока питома вага поточних коштів.

Відповідно до Національної рейтингової шкали, затвердженої постановою Кабміну №665 від 26.04.2007 р. позичальник з рейтингом uaAA характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками. Прогноз «стабільний»  вказує на відсутність передумов для зміни рейтингу в найближчій перспективі.

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства. АТ «АБ «РАДАБАНК» в 2019 р. отримав 41,2 млн грн чистого прибутку, що більш ніж у 2 рази більше, ніж за попередній рік Станом на 1 січня 2020 р. у 12-ти містах України працює 29 відділень РАДАБАНКУ. У 2020 році планується збільшення представленості Банку в Києві, Харкові, Львові та Дніпрі.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.