Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК ознайомив дітей з роботою банку на зміні дитячого табору «Місто професій»

19 Червня 2020p.

Начальник Департаменту приватного бізнесу РАДАБАНК Олена Острініна відвідала дитячий табір сімейного клубу Hello Baby у Дніпрі, у якому цими днями проходить тиждень «Міста професій».

Під час візиту Олена розповідала дітям 8-12-ти років, що таке банк, як він працює та на які предмети школі треба звернути увагу, щоб у майбутньому стати банкіром. Діти із задоволенням пограли у фінансові ігри, взяли участь у вікторинах  та отримали заслужену нагороду — сертифікати  про проходження курсу юного банкіра.

РАДАБАНК заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. РАДАБАНК надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам.

Банк підтримує заходи з проведення фінансової грамотності населення, дітей і молоді зокрема. Так, РАДАБАНК брав участь в святі «Місто професій», який проходив 31 серпня — 1 вересня 2019 р. у м Дніпро, де на дитячому рівні знайомив юних відвідувачів з банківськими професіями, а також допомагав дітям визначитися, чим вони будуть займатися, коли виростуть, щоб в майбутньому мати роботу за спеціальністю та до душі.

У січні 2020 р. РАДАБАНК виступив інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проекту «Scholarship в Україні», у березні взяв участь у Тижні кар’єри Дніпровського Державного аграрно-економічного університету (ДДАЕУ), що проводить заклад, а в травні — у вебінарі «Тенденції кредитування 2020».на запрошення  Media Scientific HUB.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.