Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК підписав контракт на постачання золотих зливків від компанії PAMP (Швейцарія)

19 Травня 2021p.

АТ «АБ «РАДАБАНК» та компанія Produits Artistiques Metaux Precieux (РАМР) уклали контракт на постачання зливків з високоякісного швейцарського золота.

Компанія РАМР заснована у 1977 році та займає провідні позиції на світовому ринку дорогоцінних металів.

Продукція  РАМР відповідає стандартам,  перевірена та акредитована наступними організаціями:

  • Лондонська асоціація ринку зливків золота (LBMA);
  • Лондонський ринок платини та паладію (LPPM);
  • Швейцарський національний банк (SNB);
  • Провідні ф’ючерсні ринки: TOCOM, COMEX/NYMEX;
  • Дубайський багатотоварний центр (DMCC);
  • Шанхайська біржа золота (SGE).

Кожен зливок має відмінні позначки, які включають країну виробництва (Швейцарія), вагу, запатентовану відмітку марки РАМР та «Assayer Fondeur».

Окрім високої якості, зливки від РАМР відрізняються надзвичайним художнім дизайном. Колекція «Lady Fortuna» – найяскравіше тому підтвердження.

Перша партія золотих зливків номіналом 1, 5, 10, 20, 50 та 100 грамів від РАМР незабаром буде в наявності у відділеннях РАДАБАНКУ та на сайті.

Якщо Ви не встигнете придбати зливки з першої партії, то можете зробити попереднє замовлення необхідної кількості золота РАМР, звернувшись у найближче відділення РАДАБАНКУ або іншим зручним для Вас способом. Ми обов’язково доставимо його спеціально для Вас.

АТ «АБ «РАДАБАНК» – працюємо для Вас з 1993 року.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК є одним із чотирьох офіційних дистриб’юторів НБУ і першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.  У березні 2021 р. РАДАБАНК уклав 2 угоди з компаніями Argor Heraeus S.A. та Produits Artistiques Metaux Precieux (РАМР) на постачання швейцарського золота.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.