Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК познайомив учнів школи Primus Inter Pares School з роботою банку

17 Грудня 2020p.

Начальник Департаменту приватного бізнесу РАДАБАНКУ Олена Острініна відвідала Primus Inter Pares School у м. Дніпро. Під час візиту Олена розповіла, що таке банк, як він працює і на які предмети необхідно звернути увагу, щоб у майбутньому стати банкіром. Діти дізналися більше про продукти та послуги банку, зокрема про користування пластиковими картками, із задоволенням пограли в фінансові гри, взяли участь в конкурсах, отримали подарунки від Банку і пішли з новими знаннями, які допоможуть їм усвідомлено ставитися до фінансів.

 

РАДАБАНК заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. РАДАБАНК надає спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам.

РАДАБАНК підтримує заходи з проведення фінансової грамотності населення, дітей і молоді зокрема. Вперше інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проекту «Scholarship в Україні» виступив у січні 2020 р., а в вересні 2020-го, коли стартував VI Конкурс для студентів вищих навчальних закладів в рамках цього соціального проекту, знову до нього приєднався.

У березні РАДАБАНК взяв участь у Тижні кар’єри Дніпровського Державного аграрно-економічного університету (ДДАЕУ), який проводить заклад, в травні — у вебінарі «Тенденції кредитування 2020» на запрошення Media Scientific HUB. У червні на базі дитячого табору сімейного клубу Hello Baby у Дніпрі РАДАБАНК взяв участь у тижні «Місто професій», а в листопаді — в онлайн-бесіді «Еволюція бізнес-систем: як бути успішним в нових умовах». Бесіда відбулася з молоддю — магістрами фінансового факультету та студентами факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин.

PRIMUS INTER PARES SCHOOL (PIPS) — приватна школа нового формату в м. Дніпро з унікальними можливостями для кожної дитини.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.