Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК представив пакет «Нотаріальний» на Конгресі ріелторів

13 Квітня 2021p.

АТ «АБ «РАДАБАНК» взяв участь у Конгресі ріелторів Real Estate Market Place, який проходив у Дніпрі в БЦ «Кудашівський» 10 квітня за підтримки Національної Асоціації Брокерів.

Олена Острініна, керівник Департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК», представила гостям кращий пакет для угод з нерухомістю – пакет« Нотаріальний», повний спектр фінансового супроводу угод, найвищий сервіс та консалтинг високого рівня. РАДАБАНК – єдиний банк, який запропонував компаніям-забудовникам прозорий і перевірений на практиці механізм фінансування будівництва об’єктів нерухомості – через фонди фінансування будівництва (ФФБ).

У заході брали участь DVIG брокери, ріелтори, представники малого та середнього бізнесів, страхові компанії, забудовники. Нетворкінг, нові партнери, обмін інформацією, прозорість тарифної політики — ось наші спільні цінності для досягнення бізнес-цілей!

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку банківських послуг як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як для корпоративних клієнтів, так і для приватних осіб. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно із законодавством.

РАДАБАНК отримав  28 млн грн чистого прибутку* за результатами роботи у 2020 році.  При цьому загальний обсяг активів АТ «АБ «РАДАБАНК» зріс за рік більш ніж у півтора рази та досяг на 1 січня 2021 р. майже 2,9 млрд. грн. Портфель кредитів, наданих юридичним та фізичним особам, досяг майже 1,3 млрд грн., що на 17% більше порівняно з аналогічною датою минулого року.

*За попередніми неаудійованими даними


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.