Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК продовжує роботу над покращенням своїх позицій

16 Лютого 2022p.

РАДАБАНК – сучасний та клієнтоорієнтований банк, метою якого бути надійним партнером для Клієнтів та суспільства.

За 2021 рік РАДАБАНК досяг значних результатів і суттєво зріс, про що свідчать фінансові показники.

Більш того, в 2022 році ми збираємося покращити свої позиції. Тільки з початку лютого приріст коштів клієнтів юридичних та фізичних осіб склав 430 млн грн, в тому числі лише за 14.02.2022 р. – 183,6 млн грн.

Попри напружену ситуацію в країні РАДАБАНК продовжує розвиток на фінансовому ринку України, щоб задовольнити очікування Клієнтів на найвищому рівні.

Ми постійно удосконалюємо процеси та підтримуємо технологічний розвиток. За будь-яких обставин ми продовжуємо працювати для Вас у звичайному режимі та не вводимо жодних обмежень на операції.

Каси Банку повною мірою забезпечені коштами в національній та іноземній валюті для виконання своїх зобов’язань перед Клієнтами. Банкомати РАДАБАНКу працюють та поповнюються готівкою у звичайному режимі.

«РАДАБАНК має чіткий план стратегічного розвитку. Ми залишаємося для Вас універсальним Банком із міцними позиціями в корпоративному та роздрібному сегментах та ставимо для себе нові амбітні цілі, які будуть втілені до 2025 року. Наша кінцева мета – технологічні, якісні, безпечні та доступні послуги для Клієнтів, а також вихід на лідерські позиції фінансового ринку України», – зазначає Андрій Грігель, Голова Правління АТ «АБ «РАДАБАНК».


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.