Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК пропонує своїм клієнтам форвардні операції

17 Жовтня 2019p.

РАДАБАНК турбується про своїх клієнтів  та пропонує нову послугу — Форвардні операції. На сьогодні багато хто ставить питання хеджування валютних ризиків, пов’язаних з коливанням курсів валют, а Форвардні операції — найбільш доступний і простий спосіб управління валютними ризиками та грошовими потоками. Такий інструмент управління валютних ризиків допоможе зробити ваш бізнес більш прогнозованим та дохідним.

Для того щоб здійснити форвардну операцію, необхідно надати у Банк документи по валютній операції, погодити умови форвардного курсу та суми покриття валютної операції.

Переваги форвардних операцій:

  • фіксований курс купівлі / продажу валюти на строк від 3 до 365 днів;
  • можливість планування грошового потоку та витрат по операціях Forex;
  • відсутність додаткових комісій (крім стандартної комісії Банку за купівлю / продаж валюти);
  • відсутність необхідності «замороження» коштів на строк форвардної операції (крім суми форвардного покриття);
  • мінімізація валютних ризиків;
  • для експортера: визначення суми виручки у гривні до отримання валютного платежу і, виходячи з цього, встановлення ціни контракту, можливість завчасно розрахувати прибуток;
  • для імпортера: здійснюючи покупку визначеної кількості товару, навіть при знеціненні національної валюти, імпортер зможе здійснити обмін  валюти за більш вигідним курсом, тобто дозволяє, не підіймаючи внутрішніх цін, вийти на запланований рівень прибутку.

 

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований в 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». У липні 2019 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний». РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства. Банк представлений у 11-ти містах України і планує розширення мережі.

АТ «АБ «РАДАБАНК» за результатами 8 міс. 2019 р. отримав прибуток 27 млн грн., що на 122% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Отриманий прибуток РАДАБАНК планує направити на збільшення статутного капіталу згідно із графіком капіталізації, до розміру, не менш ніж 300 млн. грн., у строк до 11 липня 2020 року.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.