Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК радить, де відпочити цього літа в Україні

15 Травня 2020p.

Консьєрж-сервіс  РАДАБАНК завжди радий прийти на допомогу та розповідає про кілька маршрутів для відпочинку влітку:

Львів. Grand Hotel Lviv Luxury & Spa 5*

Львів — місто, у яке хочеться повертатися знову й знову. Місто подарує незабутні враження, а проживання у Гранд готелі в історичному центрі додадуть Вашій відпустці ще яскравіші фарби. Один із найстаріших готелів Львова пропонує SPA-комплекс: релакс в саунах, сінній кімнаті, джакузі та басейні. Ваше тіло подякує Вам за відпочинок  в Oasis Infinity Pool & SPA.

Карпати. Санаторій Сонячна Долина

Умиротворіння й оздоровлення — так можна охарактеризувати проведення часу в цьому санаторії, який розташований в оточенні Карпатських гір. Поруч розмістилася величезна кількість визначних пам’яток: Замок Шенборнів, бювет мінеральної води, Свято-Троїцький Кирило-Мефодіївський жіночий монастир, Бункер Лінії Арпада і багато іншого, що дозволить Вам цікаво та душевно провести час.

Коблево. Готель VITAL PARK 4*

Золотаву засмагу та чудовий настрій подарує Вам цей курорт. «Vital Park» будучи одним з кращих готелів в Коблево завдяки високим стандартам сервісу й ввічливому персоналу, огорне Вас комфортом і турботою під час Вашої відпустки. Готель розміщений у сосновому бору, який було повністю збережено під час будівництва курорту.

Консьєрж-сервіс готовий організувати уїк-енд відповідно до Ваших побажань і переваг.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.