Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК розпочав співпрацю з компанією BLOOMBERG

19 Лютого 2020p.

АТ «АБ «РАДАБАНК» підключився до системи BLOOMBERG і тепер використовує її електронну платформу. «Тепер наші клієнти можуть отримувати якісніші послуги та кращі курси», — коментує  Андрій Кириченко, начальник відділу міжбанківських операцій АТ «АБ «РАДАБАНК».

Із останніх трендів можемо відзначити, що останнім часом зростає популярність валютних контрактів у польських злотих. Ми пропонуємо відмінні ринкові котирування по польському злотому з валютуванням у той самий день і виконуємо клієнтські платежі у день купівлі», — додав Сергій Гнезділов, начальник департаменту по роботі на міжнародних ринках і грошового обігу АТ «АБ «РАДАБАНК».

Bloomberg — це інформаційне агентство, що оперативно надає найактуальнішу і сучасну фінансову інформацію про фондові біржі, ціни на акції, аналітику та іншу інформацію про стан сучасного фінансового ринку. Bloomberg  розповсюджує інформацію через більш ніж 270 тисяч терміналів, встановлених по всьому світу. Щоденно, 24 години на добу, понад 350 000 професіоналів у 120 країнах отримують інформацію агентства про економічні, фінансові та політичні події. Головний офіс знаходиться у будинку Bloomberg Tower у Нью-Йорку.

Код РАДАБАНКА в BLOOMBERG — RBUA. Крім BLOOMBERG, РАДАБАНК продовжує роботу з системою REFINITIV (REUTERS) та пропонує своїм клієнтам кращі курси.

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». У жовтні 2019 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний». РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства. АТ «АБ «РАДАБАНК» в 2019 р. отримав 41,2 млн грн чистого прибутку, що більш ніж у 2 рази більше, ніж за попередній рік Станом на 1 січня 2020 р. у 12-ти містах України працює 29 відділень. У 2020 році планується збільшення представленості Банку в Києві, Харкові, Львові та Дніпрі.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.