Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК святкує 28 років!

03 Грудня 2021p.

АТ «АБ «РАДАБАНК» працює на ринку банківських послуг як універсальний банк з 1993 року. За цей рік Банк продемонстрував зріст всіх показників. Лише за 10 місяців 2021 року РАДАБАНК отримав прибуток у розмірі 66,7 млн грн, що в 3,8 раза більше, ніж за аналогічний період 2020 року. Результати роботи підтверджують ефективність обраної бізнес-моделі та реалізацію обраної стратегії.

Пригадаємо досягнення 2021 року:

У квітні 2021 року РАДАБАНК увійшов у ТОП-3 номінації «Аграрний банк» за версією журналу «БІЗНЕС». Та як один з лідерів банківського ринку в цій галузі, ми пропонуємо найвигідніші пропозиції для агропромислового комплексу, що й представили на виставці «АГРО-2021» у червні в м. Київ.

Також у червні 2021 року РАДАБАНК увійшов до рейтингу «50 провідних банків України» та посів 21 місце за версією журналу «Фінансовий клуб», що на 4 позиції вище, ніж минулого року.

У жовтні 2021 року РАДАБАНК увійшов у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua, а у листопаді 2021 року РАДАБАНК визнано лідером із забезпечення вигідних умов за операціями на Forex згідно з результатами XIІI-го Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ-2021», організованого Міжнародним Фінансовим Клубом «БАНКИРЪ».

РАДАБАНК активно бере участь у заходах, які заохочують студентів та школярів підвищувати свою фінансову грамотність. Вже третій рік поспіль Банк виступає партнером освітнього проєкту «Scholarship в Україні», метою якого є заохочення талановитих студентів та молоді до розвитку. Також Банк взяв участь у конференції від University «Ukraine» (Університет «Україна») за темою «Фінансова інклюзія як стратегічний напрямок розвитку фінансового сектору». Як постійний партнер Університету митної справи та фінансів в заходах впровадження фінансової грамотності, Банк долучився до відкриття експозиції «Валюти та монети країн світу». Окрім цього РАДАБАНК виділив грант та підтримав реалізацію проєкту реконструкції та модернізації STL-Центру в Дніпрі.

Також РАДАБАНК має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу та є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.

Вітаємо всіх клієнтів, партнерів, акціонерів та співробітників з Днем Народження РАДАБАНКу та щиро дякуємо за співпрацю та високу довіру!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.