Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК у проєкті «Уроки фінансової грамотності» для людей з порушенням слуху

08 Грудня 2021p.

Львівський осередок ГО «Громадський рух «Соціальна єдність» вирішив організувати «Уроки фінансової грамотності» за підтримки РАДАБАНКу та за участі начальника Львівської дирекції АТ «АБ «РАДАБАНК» Назара Колодки.

Соціальний проєкт направлений на навчання людей з порушенням слуху економічній та фінансовій грамотності, а також на пошук рішень щодо індивідуального обслуговування людей з обмеженими можливостями.

Чи знали Ви, що близько 400 000 українців спілкуються виключно жестовою мовою, сприймаючи її як рідну та єдину? Відсутність будь-яких засобів для вільної комунікації нечуючих та слабочуючих українців зі співробітниками Банків – це, перш за все, обмеження можливостей та неспроможність задовольнити потреби Клієнта.

Нечуючі люди, звертаючись до банківських установ, постійно стикаються з проблемами у розв’язання фінансових питань, у спілкуванні зі співробітниками Банку та при користуванні інтернет-банкінгом.

Оцінивши бар’єри, з якими стикаються нечуючі люди у банківській сфері, запропоновані сучасні та технологічні рішення для Банку.

За допомогою спеціального програмного забезпечення, супровідних відео та допомоги перекладача жестової мови з’явиться можливість:

  • Проводити діалоги зі співробітниками Банку;
  • Вести діалоги у телефонному режимі;
  • Отримувати повноцінний доступ до контенту сайту;
  • Повноцінно користуватися сучасними можливостями інтернет-банкінгу.

Наше спільне завдання – створити єдиний простір для абсолютно всіх українців, надавши повноцінний доступ до послуг у банківській сфері, та зробити обслуговування легким та комфортним.

 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.