Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК – у ТОП-3 номінації «Аграрний банк»!

06 Квітня 2021p.

Журнал БІЗНЕС озвучив лідерів банківського ринку й згідно сформованого ним рейтингу АТ «АБ «РАДАБАНК» увійшов у ТОП-3 у номінації «Аграрний банк» — за високі результати і помітну активність у сфері підтримки та фінансування проектів агросектору.

«2020-й рік був важким для всіх. Багато агро­виробників звернулися в банк, щоб пролонгувати існуючі кредити або ж отримати додаткові фінансові ресурси. Нашому Банку вдалося збільшити обсяг агро­кредитів більш ніж на 70%, —зазначає  Андрій Чорнобай, начальник Департаменту активних операцій корпоративного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК». —  Ми раді визнанню, бо працюємо насамперед для клієнта, удосконалюємо свій продуктовий ряд, надаємо такий спектр послут, щоб повністю задовольнити потреби клієнта!»,  — резюмує Андрій Чорнобай.

Журнал БІЗНЕС визначає кращі банки на вітчизняному ринку вже чверть століття. Цього року інтрига, мабуть, була найцікавішою, адже минулий рік змусив фінансові ринки розвиватися й обслуговувати клієнтів у небачених досі умовах пандемії. І від того, наскільки швидко фінустановам вдавалося пристосовуватися до нових викликів, цілком залежав їхній фінансовий успіх та благополуччя клієнтів.

Як визначали переможців

У кожній з номінацій переможці визначаються в три етапи.

1-й етап. Редакція журналу БІЗНЕС відбирає претендентів на перемогу в основних та профільних номінаціях, виходячи з показників діяльності фінустанов, динаміки їхнього розвитку та дій на ринку минулого року. У кожній номінації формується short-list з топ-10 фінустанов або осіб-претендентів.

2-й етап. Оцінювання претендентів на перемогу здійснює незалежне експертне журі. При цьому оцінювання відбувається шляхом таємного голосування, члени журі не узгоджують оцінки між собою.

3-й етап. Останнє слово лишається за відкритим онлайн-голосуванням, що проводиться на сайті business.ua. На останньому етапі здійснюється підрахунок балів, отриманих від експертного журі (80% фінальної оцінки) та за результатами голосування на сайті (20% фінальної оцінки). Важливо, що у такому разі місце фінустанови у рейтингу не залежить виключно від їхньої величини та цифр у балансі. Багато у чому успіх залежить від якості та надійності надання послуг, чемності та професіоналізму персоналу, технологічності та креативності банку. Сума набраних балів підраховує­ться редакцією. На підставі отриманих результатів визначаються переможці в основних та профільних номінаціях.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку банківських послуг як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як для корпоративних клієнтів, так і для приватних клієнтів. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно із законодавством.

РАДАБАНК у 2020 р. увійшов у ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком; у жовтні визнаний банком з найбільшою динамікою росту згідно з результатами XII-го Всеукраїнського конкурсу «Банк року-2020», організованого Міжнародним Фінансовим Клубом «Банкір»; входить у ТОП-20 діджитал-банків згідно ренкінгу журналу Banker.

Про рейтинг тут 

 

Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.