Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК уклав кредитну угоду ТОВ «ВБ «АВАНПОСТ-ПРИМ»

30 Квітня 2024p.

«АТ «АБ «РАДАБАНК», а саме Київська Дирекція, у квітні 2024 року уклала кредитну угоду з ТОВ «ВБ «АВАНПОСТ-ПРИМ» для фінансування інвестиційного проєкту з придбання виробничих площ для розміщення високотехнологічного сучасного поліграфічного обладнання. 

Ця угода, як і інші подібні проєкти Банку, розширила кредитний портфель РАДАБАНКу, який наразі швидко наближається до межі в 1 млрд гривень за Державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

Дніпро, Київ, Вінниця та Запоріжжя показали найкращі результати в збільшенні кредитного портфеля.

Це перший спільний проєкт з ВБ «АВАНПОСТ-ПРИМ», який надалі передбачає фінансування обігових коштів та майбутніх інвестиційних проєктів. 

Це яскравий приклад проєкту підтримки національних виробників як на рівні Банку, так і на рівні держави. Попри високу конкуренцію, ВБ «АВАНПОСТ-ПРИМ» обрав для фінансування проєкту саме РАДАБАНК, що є свідченням стабільності Банку та високої довіри Клієнтів. 

Радіємо, що за підтримки РАДАБАНКу український бізнес може реалізовувати великі проєкти, важливі для української економічної стабільності, навіть в умовах повномасштабного вторгнення.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.