Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК уклав кредитну угоду з ТзОВ «Зерно-переробна компанія «ЮМАС»

09 Травня 2024p.

АТ «АБ «РАДАБАНК», а саме Київська Дирекція, надала кредитну підтримку  ТзОВ «Зерно-переробна компанія «ЮМАС», виробнику високоякісного пшеничного та житнього борошна (сертифікат міжнародного стандарту ISO 22000:2005) під Торговою Маркою «АЛЬБІНОС».

Кредитна угода укладена для фінансування обігового капіталу з метою збільшення обсягів перероблення зернових від українських агровиробників, задоволення потреб наших внутрішніх споживачів, а також збільшення обсягів експорту українського продукту глибшого перероблення до Європи.

Це перший спільний проєкт із ТзОВ «Зерно-переробна компанія «ЮМАС», який передбачає надалі фінансування інвестиційних проєктів з придбання сучасних автоматизованих ліній фасування та пакування.

Проєкт з підтримки національного виробника високоякісної продукції РАДАБАНКом є черговим свідченням розвитку, стабільності, конкурентоспроможності та високої довіри Клієнтів.

Радіємо, що за підтримки РАДАБАНКу українські аграрні переробні компанії можуть, навіть під час повномасштабного вторгнення, розширювати власні виробничі потужності та збільшувати виробництво продуктів перероблення зернових як для внутрішнього споживання, так і для експорту.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.