Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК увійшов у «ТОП-25» рейтингу «50 провідних банків України»!

10 Липня 2020p.

За підсумками щорічного дослідження «Фінансового клубу» РАДАБАНК увійшов в ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України 2020», піднявшись відразу на 6 позицій порівняно з результатами минулого року.

Крім підсумкового рейтингу, аналітична група підготувала тематичні рейтинги, в кожному з яких враховувалося від 10 до 20 показників. РАДАБАНК увійшов у ТОП-10 номінації «Автокредит», посівши 8-е місце.

Рейтинг був підготовлений Фінансовим клубом на підставі інформації банків та експертних оцінок. До складу наглядової ради рейтингу увійшли голова Ради Незалежної асоціації банків України Роман Шпек, Міністр фінансів в 2018-2020 роках Оксана Маркарова і член ради директорів Європейського банку реконструкції і розвитку Артем Шевальов.

«Входження РАДАБАНКУ в ТОП-25 рейтингу стало можливим завдяки нашим клієнтам і партнерам, які нам довіряють, і звичайно ж, це результат злагодженої роботи нашої команди. Той факт, що ми вже другий рік поспіль входимо у ТОП-50 провідних банків, свідчить про правильність обраної нами стратегії. РАДАБАНК й далі розвиватиме взаємовигідне партнерство і надаватиме своїм клієнтам якісні фінансові послуги», — підкреслив Голова Правління АТ «АБ «РАДАБАНК» Андрій Грігель.

Рейтинг був складений на підставі щомісячних даних Національного банку, квартальної та річної звітності, а також внутрішньої інформації банків. Дослідницька група враховувала дані за більш ніж 120 показниками: дані про процентні ставки із залучення та розміщення коштів, про умови кредитування, територіальну присутність банків, рівень інформаційних технологій, що використовуються, гнучкість підходів до оцінки кредитних ризиків і за низкою інших показників, що характеризують основні напрямки діяльності. З приходом пандемії COVID-19 банки перебудовувалися і вчилися працювати в нових умовах. У Фінансовому клубі відзначили, що доводилося вносити зміни в рейтинг на ходу.

У нинішньому, дев’ятому дослідженні особливу увагу аналітична група приділила віддаленому обслуговуванню та самообслуговуванню, а також сегменту альтернативного фінансування — лізингу, факторингу, документарним операціям.

ДОВІДКА:

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ відповідно до законодавства. У квітні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА.

За підсумками першого півріччя 2020 р. прибуток Банку склав 3 949 тис. грн., обcяг активів   2 207 685 тис. грн., обсяг залучених коштів фізичних та юридичних осіб— 1 543 247 тис. грн.

РАДАБАНК розширює дистанційні канали продажів. Мобільний додаток RB24 — це можливість здійснювати банківські операції з комп’ютера, смартфона або планшета в будь-який час і в будь-якому місці.

РАДАБАНК також посилює свою присутність офлайн і вже у 2020 році відкрив відділення в Дніпрі та Києві. Станом на 1 липня 2020 року працює 30 відділень РАДАБАНК у 12-ти містах України.

Банк підтримує заходи з проведення фінансової грамотності населення, дітей і молоді зокрема. Так, РАДАБАНК брав участь в святі «Місто професій», виступив інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проекту «Scholarship в Україні», взяв участь у Тижні кар’єри Дніпровського Державного аграрно-економічного, у вебінарі «Тенденції кредитування 2020» на запрошення Media Scientific HUB та ін.

РАДАБАНК став інформаційним партнером кампанії НБУ # ШахрайГудбай, мета якої — навчити українців основним правилам безпеки безготівкових і онлайн-платежів.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.