Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК вчергове увійшов в ТОП-20 digital-рейтингу банків за версією журналу Banker.ua

26 Березня 2021p.

РАДАБАНК увійшов у ТОП-20 digital-рейтингу банків, який журнал Banker.ua проводив серед 24 обраних редакцією банків, включаючи державні і комерційні. РАДАБАНК увійшов у ТОП-20 кожної з чотирьох номінацій: «ТОП найпопулярніших сайтів банків», «ТОП банків за кількістю брендових запитів», «ТОП банків за кількістю передплатників в соціальних мережах» та «ТОП найпопулярніших мобільних додатків банків».

Місце банку в кожній номінації визначалося згідно зі спеціально розробленою редакцією журналу методикою, що включала збір і аналіз інформації як з відкритих джерел, так і з платних сервісів.

За матеріалами Banker.— №3, березень 2021 р.

 

Для довідки:

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку банківських послуг як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як для корпоративних клієнтів, так і для приватних клієнтів. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно із законодавством.

РАДАБАНК у 2020 р. увійшов у ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком; у жовтні визнаний банком з найбільшою динамікою росту згідно з результатами XII-го Всеукраїнського конкурсу «Банк року-2020», організованого Міжнародним Фінансовим Клубом «Банкір».

Журнал Banker.ua — банківський журнал України, який публікує банківські рейтинги, інтерв’ю, експертні коментарі, фінансові огляди, а також матеріали в стилі lifestyle, про подорожі, їжу, модні тренди, спорт, тощо. Виходить на базі сайту Banker.ua. Перший номер журналу вийшов у жовтні 2020 року. Журнал розрахований на банківську і бізнес-аудиторію. З рейтингом можна ознайомитися в третьому номері видання.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.