Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК відкрив нове відділення у Києві!

17 Червня 2020p.

РАДАБАНК дотримується своєї стратегії розвитку та незважаючи на макроекономічну нестабільність та валютні коливання продовжує розширення мережі. І от 17 червня 2020 р. РАДАБАНК відкрив нове просторе відділення у Києві на вул. Тимошенка, 21.

Місто відкриття вибрано не випадково, адже працюючі відділення РАДАБАНКУ мають хороші фінансові показники та з відкриттям відділення в Оболонському районі Києва РАДАБАНК стане ще ближчим до своїх клієнтів.

Урочисте відкриття відділення відбулося за участі керівництва та клієнтів Банку.

«РАДАБАНК розглядає свою присутність в Україні як довгострокову і стратегічну, тому інвестує у відкриття нових відділень. Для нас дуже важливо надавати якісний сервіс нашим клієнтам, саме тому ми приділяємо підвищену увагу зручності, місцерозташуванню і ергономічності відділень та індивідуальному підходу до кожного клієнта», — зазначив Юрій Бабаєв, заступник  голови Правління РАДАБАНКУ.

Нове відділення надає повний комплекс банківських послуг для бізнесу, приватних осіб та VIP-клієнтів: тут можна отримати не лише якісне розрахунково-касове обслуговування, а й оформити кредит для  бізнесу та фізичних осіб та розмістити депозит. Також є окрема зона для обслуговування VIP-клієнтів. Крім того, у новому відділенні обладнано депозитарій на 252 депозитні скриньки. Ця інформація стане в нагоді тим, хто вже планує свою літню відпустку та хоче залишити свої цінності у надійному місці.

Світле та просторе приміщення з найсучаснішою технікою, універсальні фахівці і зручна система самообслуговування — таке нове відділення  РАДАБАНКУ. Воно орієнтоване на індивідуальний підхід до клієнтів у питанні обслуговування бізнесу і приватних осіб.

Крім усього іншого, клієнтам РАДАБАНКУ доступний мобільний додаток RB24, підключитись до якого легко — варто лише відвідати відділення та оформити картку. З RB24  Ви цілодобово зможете здійснювати швидкі перекази з картки на картку будь-якого українського Банку, поповнювати мобільний телефон, сплачувати комунальні послуги, навіть оформити депозит та проводити багато інших операцій.

У новому відділенні також встановлено цілодобовий банкомат.

Відділення обслуговуватиме клієнтів за наступним графіком: понеділок-п’ятниця — 09.00-18.00 (каса — до 17.45), маючи лише технологічну перерву з 12.30 до 13.30 на час карантинних обмежень.

Раді запросити у гості у наше нове відділення. Також ми можемо знайомитися у телефонному режимі за номерами відділення +38 (044) 237 79 12 та 237 79 13.

Це вже четверте відділення РАДАБАНКУ у Києві та 22-ге повнофункціональне в Україні.

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства. Чистий прибуток банку за підсумками 2019 року склав 41,2 млн грн, що понад в 2 рази перевищує аналогічний показник минулого року. У квітні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.