Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК відкрив новий депозитарій у Києві!

31 Серпня 2021p.

Шановні Клієнти, у нас для Вас чудова новина! 30 серпня 2021 року відбулося урочисте відкриття великого депозитарію РАДАБАНКу. Сховище обладнано найсучаснішою технікою та сигналізацією, що відповідає всім вимогам НБУ.

Святкова церемонія відкриття супроводжувалась традиційним перерізанням стрічки. До цього долучилися ТОП-менеджери РАДАБАНКу: начальник Київської регіональної дирекції Геннадій Сергатий і начальник департаменту приватного бізнесу Олена Острініна. А також спеціальним гостем заходу став VIP-Клієнт РАДАБАНКу – Андрій Чередниченко, власник і видавець люксового журналу Profiles Magazine.

«Ми прагнемо задовольнити потреби наших Клієнтів та створити комфортні умови співпраці. Тому ми вдосконалюємо наші продукти та сервіси, й відкрили новий депозитарій з широким вибором сейфових скриньок, який задовольнить потреби навіть найвибагливіших Клієнтів» – зазначила Олена Острініна.

Індивідуальні сейфи в РАДАБАНКу – це:

  • Найсучасніша система безпеки;
  • Повна конфіденційність;
  • Вільний доступ до сейфа у будь-який зручний час, протягом операційного дня Банку;
  • Можливість обрати зручний розмір скриньки;
  • Простота та зручність обслуговування.

Новий депозитарій розташований за адресою: просп. В. Лобановського, 123. Запрошуємо Вас розмістити свої цінні речі та кошти безпечно, зручно та конфіденційно!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.