Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК відкриває нові можливості для студентів

17 Травня 2024p.

РАДАБАНК розпочав масштабний проєкт співпраці з вищими навчальними закладами України. Метою колаборації є надання студентам можливості проходити практику та стажування в РАДАБАНКу задля здобуття актуальних знань, навичок та досвіду, які допоможуть в майбутньому побудувати успішну кар’єру.

Що ми пропонуємо ВНЗ:

  • Створення спільних і сучасних програм навчання для отримання студентами релевантного досвіду;
  • Надання студентам можливості проходження практики в конкурентоспроможному та сучасному банку з можливістю подальшого працевлаштування;
  • Розвиток центрів кар’єри, завдяки яким ВНЗ зможуть пропонувати більші можливості розвитку для студентів, а підприємства отримають кадровий резерв фахівців.

Для студентів це:

  • Отримання можливості зануритися в реальні задачі фінансового сектору та навчитися вирішувати їх;
  • Здобуття цінного досвіду та знань від професіоналів галузі;
  • Шанс на подальше працевлаштування у РАДАБАНКу.

Вже 13 травня студенти 3 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» Университету митної справи та фінансів мали змогу поспілкуватися з Шакіровою Оленою, начальником відділу підбору та адаптації персоналу АТ «АБ «РАДАБАНК». Олена запропонувала студентам співробітництво, адже банк активно нарощує мережу відділень та пропонує різні форми взаємодії у підготовці майбутніх фахівців.

 РАДАБАНК має за мету впливати на сучасні тенденції навчання, долучатися до навчального процесу та просувати актуальні й корисні знання задля успішного розвитку молодого покоління.

Разом ми створимо успішне майбутнє!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.65 46.35
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.