Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК виступив партнером студентського гранту на навчання

10 Січня 2020p.

10 січня 2020 р. у м. Дніпро (пр. Яворницького, «ЦеХАБ») відбулися захист та нагородження студентів у рамках соціального проекту «Scholarship в Україні». РАДАБАНК виступив інформаційним партнером студентського гранту на навчання.

У конкурсі брали участь студенти 2-5 курсів вищих навчальних закладів України денної та заочної форми навчання, які отримують освіту на контракті та на бюджеті.

Щоб стати учасником конкурсу, треба було написати аналітичну статтю на тему «Офлайн кредити VS онлайн кредити», опублікувати її на сайті свого навчального закладу, незалежному сайті про фінанси Maanimo.com чи іншому тематичному ресурсі й надіслати її на електронну скриньку організаторів.

Олена Острініна, керівник VIP Banking РАДАБАНК зазначила: «Наш банк завжди займав активну соціальну позицію — ми єдиний в Україні банк, на базі якого працює виставка «Історія грошового обігу на території України», яку щорічно відвідує величезна кількість студентів, учнів шків та ліцеїв.  І сьогодні ми маємо за честь бути у складі журі на конкурсі студентських робіт у рамках проекту «Scholarship в Україні». Ми раді спілкуванню з учасниками проекту, адже діти — наше майбутнє, а майбутнє починається саме зараз!»

Призовий фонд дорівнює вартості оплати одного року навчання у вищому навчальному закладі, якщо переможець вчиться за контрактом, або оплати курсів, якщо переможець вчиться на бюджеті, але не більше ніж 15 тис. гривень у безготівковому вигляді. У конкурсі можуть брати участь лише громадяни України,  які проживають і навчаються у вузах на підконтрольних Україні територіях. Конкурс проводиться щорічно, цьогоріч він був третім. Грантонадавцем є Інформаційно-фінансовий портал Maanimo (maanimo.com).

 

ДОВІДКА:

Основною спеціалізацією Інформаційно-фінансового порталу Maanimo (maanimo.com) є збір і аналіз інформації про українські банки, їх послуги, аналіз та порівняння депозитних, кредитних та інших пропозицій, публікація новин, оглядів та аналітичних матеріалів на фінансову тематику.

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» засноване в 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. Банк підтримує заходи із проведення фінансової грамотності населення, дітей та молоді зокрема. Так, РАДАБАНК брав участь у святі «Місто професій», який проходив 31 серпня – 1 вересня 2019 р. в м. Дніпро, де на дитячому рівні знайомив юних відвідувачів з банківськими професіями, а також допомагав дітям визначитися, чим вони будуть займатися, коли виростуть, щоб в майбутньому мати роботу до душі і за фахом.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.