Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК впроваджує скасування штрафів для підприємців та призупиняє списання коштів з рахунків Позичальників

01 Березня 2022p.

Шановні наші Клієнти-юридичні особи та фізичні особи-підприємці!

У зв’язку з введенням в Україні воєнного стану з 05 години 30 хвилин 24 лютого 2022 року строком на 30 діб повідомляємо Вам інформацію щодо штрафних санкцій та списання коштів з рахунків Позичальників:

  • До 28 березня 2022 року АТ «АБ «РАДАБАНК» зупиняє нарахування штрафних санкції (пені, штрафи) за невиконання грошових зобов’язань за усіма видами кредитних договорів, договорів овердрафту та за документарними операціями (гарантії, авалі тощо). Також, на цей період буде призупинено нарахування штрафних процентних ставок на прострочену частину заборгованості за кредитами та овердрафтами;
  • До 28 березня 2022 року АТ «АБ «РАДАБАНК» не буде застосовувати своє право на договірне списання коштів з поточних рахунків Позичальників для погашення простроченої заборгованості за усіма видами кредитних договорів, договорів овердрафту та за документарними операціями (гарантії, авалі тощо). Але якщо у Вас є бажання погасити прострочену заборгованість за рахунок коштів на поточному рахунку, Ви можете звернутись будь-яким зручним способом до Вашого менеджера в Банку та погодити з ним це списання.

Подальше інформування з інших питань буде здійснюватися щоденно з урахування повідомлень Національного банку України щодо роботи банківської системи в умовах воєнного стану по всій території України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.