Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК вже в мережі POWER BANKING

28 Грудня 2022p.

За ініціативи Національного банку створена спільна банківська мережа POWER BANKING, яка працюватиме навіть в умовах блекауту.

На сьогодні мережа POWER BANKING об’єднує всі 14 системно важливі банки, відділення яких стали основою цієї мережі, та залучає інших учасників банківського ринку, в тому числі й РАДАБАНК.

Понад 1000 відділень банків вже забезпечені альтернативними джерелами енергії та резервними каналами зв’язку, посилені інкасацією готівки та додатковим персоналом.

В умовах блекауту у відділеннях мережі POWER BANKING для всіх клієнтів буде доступний певний перелік нагальних банківських послуг, а саме:

  • отримання готівки (в банкоматах чи в касі);
  • платежі, переказ коштів (у касі чи в терміналах самообслуговування);
  • обмін валют (у разі наявності готівкової валюти в касі);
  • консультації менеджерів з фінансових питань.

Крім того, у відділеннях мережі POWER BANKING запроваджено банкоматний національний роумінг, мета якого надавати українцям можливість зняти у будь-якому банкоматі мережі збільшену суму готівки, достатню для задоволення поточних потреб та формування певного запасу.

Детальну інформацію про мережу POWER BANKING, перелік її відділень, банкоматний роумінг, поради та відповіді на поширені запитання можна знайти тут.

Відділення РАДАБАНКу, які забезпечені усім необхідним обладнанням, каналами зв’язку та персоналом, щоб надавати Клієнтам банківські послуги дивіться тут.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.25 41
EUR
43.6 44.4
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.