Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК взяв участь у Місті професій

02 Вересня 2019p.

Минулими вихідними, напередодні нового навчального року — 31 серпня та 1 вересня — РАДАБАНК вчив дітей  поводитися з грошима та вести особистий бюджет. Відбувалося це на святі «Місто професій», яке проходило у м. Дніпро, у Парку розваг «Лавина».

У легкій невимушеній та веселій формі співробітники Банку знайомили дітей з банківськими професіями, розповідали, як відкрити рахунок та що таке депозит. Діти різного віку із задоволенням брали участь у конкурсах, відповідали на запитання вікторин та отримували подарунки від Банку.

У рамках продовження свята РАДАБАНК планує запросити юних банкірів у відділення, у яких спеціалісти Банку покажуть, як користуватися банкоматом, наскільки відповідальна професія касира, навіщо зберігати кошти та багато іншого. Крім того, діти зможуть відвівати виставку монет, яку проводить колекціонер Ігор Городницький.

Раніше РАДАБАНК вже брав участь у подібних заходах. Зокрема, у День захисту дітей, 1 червня 2019 р., спільно зі своїм партнером — Університетом митної справи та фінансів — підтримав захоплююче свято з фінансової грамотності.

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований в 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». У липні 2019 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний».


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.