Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК взяв участь у тижні кар’єри Дніпровського університету

12 Березня 2020p.

Начальник департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» Олена Острініна зустрілася зі студентами Дніпровського Державного  аграрно-економічного університету (ДДАЕУ) у рамках тижня кар’єри, що проводить заклад.

Студенти кафедри обліку, аудиту та управління фінансово-економічною безпекою із задоволенням послухали про працевлаштування та можливості професійного та кар’єрного зростання у РАДАБАНКУ.

ДДАЕУ засновано 11 вересня 1922 року рішенням Управління освіти України. У 1995 році було відкрито інститут післядипломної освіти, а в 1996 році — магістратуру. Серед інститутів, що нині працюють у ВНЗ — навчально-науковий інститут економіки.

Олена Острініна є випускницею ДДАЕУ та з радістю повертається до стін альма-матер.

 

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» засноване в 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. РАДАБАНК надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. Банк підтримує заходи із проведення фінансової грамотності населення, дітей та молоді зокрема. Так, РАДАБАНК брав участь у святі «Місто професій», який проходив 31 серпня – 1 вересня 2019 р. в м. Дніпро, де на дитячому рівні знайомив юних відвідувачів з банківськими професіями, а також допомагав дітям визначитися, чим вони будуть займатися, коли виростуть, щоб в майбутньому мати роботу до душі і за фахом. У січні 2020 р. РАДАБАНК виступив інформаційним партнером студентського гранту на навчання у рамках соціального проекту «Scholarship в Україні».


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.