Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК взяв участь в акції до Дня Святого Миколая «Вклад, що гарантує майбутнє»

20 Грудня 2021p.

РАДАБАНК, в особі Голови Правління Андрія Грігеля, долучився до акції «Вклад, що гарантує майбутнє», яка розпочата ще у вересні 2021 року Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та присвячена Дню створення Фонду.

До Дня Святого Миколая Фонд, як організатор акції, провів зустріч з Банками-партнерами для продовження спільної справи.

Завдяки ініціативі Фонду та участі Банків діти, що народилися 19 грудня 2021 року у пологових будинках міста Київ, отримають подарункові пакети з книгою для фінансової освіти, невеличкою іграшкою та листівкою з побажаннями від керівників Банків.

Навчатися фінансової грамотності потрібно ще з дитинства не тільки заради власного успіху у майбутньому кожної дитини, а й для економічного добробуту всієї країни. Адже фінансово успішне суспільство – показник рівня життя країни в цілому.

«В українському суспільстві є популярний вислів: «Бідні, бо дурні, а дурні, бо бідні». Ми, як Банк, віримо, що це не так! Українці й не дурні, й не бідні! Оскільки вони з самого раннього віку мають піклуватися про свою фінансову обізнаність, а отже, вони завжди будуть багатими. Ми не лишаємось осторонь від заходів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, оскільки розуміємо усю важливість фінансової освіти громадян, їхньої фінансової обізнаності. Ми з радістю долучилися до цього заходу та хочемо запевнити, що ми завжди будемо поруч, щоб виконувати усі Ваші фінансові побажання!», – зазначив Андрій Грігель.

Вклад у майбутнє нового покоління – наша спільна соціальна відповідальність. Саме тому РАДАБАНК вже зараз «інвестує» в наше успішне майбутнє.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.