Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

RADAcard від РАДАБАНК увійшла у ТОП-10 кращих пластикових карток Mass Mastercard

15 Жовтня 2019p.

Згідно з дослідженнями порталу Prostobank за умовами видачі пластикових карток Mass Mastercard, картка RADAcard від РАДАБАНК увійшла у ТОП-10 кращих станом на 4 жовтня 2019 р.

RADAcard — універсальна банківська картка, що поєднує у собі усі функції, необхідні сучасній людині. Ви можете використовувати її для розрахунків, накопичення і примноження грошових коштів, як кредитну картку і картку для подорожей завдяки пільговим умовам поповнення та зняття готівкових коштів.

«Картки середнього класу є наймасовішим сегментом на ринку платіжних карток України, — розповідає Дмитро Лаврушин, начальник управління розробки продуктів роздрібного і малого бізнесу РАДАБАНК. — Їхній спектр використання дуже широкий: це картки для цільових зарахувань (заробітна плата, соціальні виплати), особисті дебетні картки, кредитні картки. Залежно від того, як використовуються картки середнього класу, різняться і тарифи. У зв’язку з високою конкуренцією на ринку платіжних карто багато банків стараються знижувати вартість випуску карток, заробляючи на супутніх послугах», — резюмує Дмитро.

 

За матеріалами Prostobank

https://www.prostobank.ua/plastikovye_karty/stati/v_kakom_banke_vygodnee_oformit_plastikovuyu_kartu_srednego_klassa_v_grivne_na_11_10_2019


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.