Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

RADAcard від РАДАБАНКу – найкраща кредитна картка за оцінкою International Financial Club «BANKIR»

16 Листопада 2023p.

Вчора, 15 листопада РАДАБАНК отримав нагороду у спеціальній номінації «Найкраща кредитна картка RADAcard» від International Financial Club «BANKIR» в рамках XV – ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСА «БАНК РОКУ – 2023».

Створення кращих продуктів для населення – одна з пріоритетних задач банку й вже котрий рік поспіль РАДАБАНК отримує нагороди в різних номінаціях International Financial Club «BANKIR», що є високою оцінкою роботи усієї команди банку.

Для вручення нагороди було запрошено Андрія Грігеля, Голову Правління АТ «АБ «РАДАБАНК».

«РАДАБАНК більш орієнтований на обслуговування корпоративних Клієнтів, проте й для роздрібних Клієнтів ми завжди намагаємося створювати якісні та вигідні продукти, які роблять життя більш комфортним. 30-тирічний досвід роботи допомагає нам розширювати та вдосконалювати продуктову лінійку банку й нам дуже приємно, що саме драйверний роздрібний продукт RADAcard отримав визнання від колег банківської спільноти. Щиро дякуємо за нагороду», – зазначив Андрій Грігель.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.