Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Рахунок для ФОП. Що шукають представники бізнесу у банках? – експерт РАДАБАНКу

08 Лютого 2022p.

Фізособи-підприємці – найбажаніші клієнти для українських банків, тому фінустанови змагаються між собою, щоб завоювати увагу та лояльність ФОП. Що шукають представники бізнесу в банках, які критерії у відкритті та обслуговуванні рахунку важливі, розповідає Дмитро Семенов, начальник відділу розробки продуктів корпоративного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК», спеціально для Maanimo.

«Розвиток напряму корпоративного бізнесу є ключовим для більшості банків, тому конкуренція на цьому ринку є досить високою. Банки зацікавлені у створенні комфортних умов роботи для кожного зі своїх партнерів», – зазначає Дмитро.

Можна виділити такі базові критерії, які необхідні фізособам-підприємцям для комфортної роботи з банком:

  • Простота тарифного пакета;
  • Зручність обслуговування;
  • Наявність віддаленого доступу до своїх рахунків;
  • Оперативність проведення платежів.

«РАДАБАНК пропонує для підприємців прості тарифні пакети з наповненням послуг, які необхідні для фінансової діяльності ФОП. Тарифні пакети включають пул безкоштовних платежів в інші банки, можливість оформлення корпоративної картки, безкоштовні смс-банкінг та обслуговування за системою «Веб-банкінг». Вартість тарифного пакета безпосередньо залежить від розмірів бізнесу та обсягу включених послуг. А з початку 2022 року РАДАБАНК пропонує бізнес-клієнтам корпоративні картки преміального рівня на базі Mastercard Platinum із найвигіднішими на ринку умовами обслуговування», – резюмував Дмитро Семенов.

Спеціально для Maanimo.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.