Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Роз’яснення щодо стратегії АТ «АБ «РАДАБАНК»

01 Липня 2020p.

Шановні клієнти!

У зв’язку з трагічними подіями АТ «АБ «РАДАБАНК» вважає за необхідне роз’яснити подальшу стратегію Банку.

Втрата одного із акціонерів АТ «АБ «РАДАБАНК» Володимира Ігоровича Городницького, безперечно, дуже болісна для усіх нас. Проте хочемо зазначити, що у Банку працює команда однодумців, які разом йдуть до спільної мети. Усі наші співробітники — справжні професіонали своєї справи. Правління на чолі з Андрієм Валерійовичем Грігелем керує Банком. Тому нещастя, що сталося, не позначиться на бізнес-процесах та розвитку  РАДАБАНКУ.

Банк, як і раніше, виконує усі зобов’язання перед клієнтами. Ми продовжуємо кредитувати, оформляти депозити, проводити розрахунково-касове обслуговування. Ми відкриваємо нові відділення та розвиваємо дистанційні канали продажу.

Якщо у вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся за телефоном 0 800 500 999 або пишіть на електронну адресу ContactCenter@radabank.com.ua

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства. Чистий прибуток банку за підсумками 2019 року склав 41,2 млн грн, що понад в 2 рази перевищує аналогічний показник минулого року. У квітні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.