Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Шановні клієнти! РАДАБАНК розпочав співпрацю з Дією

18 Січня 2021p.

Відтепер відкрити рахунок у РАДАБАНКУ стало ще простіше — факт особистої присутності фізичної особи під час здійснення верифікації банк документує шляхом отримання електронної копії паспорта громадянина України чи паспорта для виїзду за кордон, завіреного кваліфікованою електронною печаткою Державного підприємства «Дія» з відповідною кваліфікованою електронною позначкою часу, що відповідатиме даті здійснення банком верифікації особи.

З мобільним застосунком Дія відкрити рахунок у РАДАБАНК ви можете у декілька кроків. Для цього необхідно лише:

  • відвідати будь-яке відділення РАДАБАНКУ;
  • авторизуватися у застосунку Дія через «BankID НБУ»;
  • поставити підпис у Договорі.

Вже найближчим часом така верифікація клієнта стане можливою без фізичної присутності клієнта у банку — достатньо бути підключеним до інтернет-банкінгу RB24!

 

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний, непомітний, людяний.

Дія 2.0 — оновлений мобільний застосунок, за допомогою якого українці мають змогу отримувати доступ до своїх цифрових документів і в потрібних життєвих ситуаціях у кілька кліків шерити їхні цифрові копії. Серед них — ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО).

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК« РАДАБАНК» заснований у 1993 році і працює на ринку як універсальний банк. Стратегія РАДАБАНКУ спрямована на розвиток бізнесу з урахуванням зовнішніх змін, споживчих звичок і попиту. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно з законодавством. Станом на 1 грудня 2020 р. прибуток Банку склав 22,9 млн грн; загальний обсяг активів АТ «АБ «РАДАБАНК» досяг 2,9 млрд. грн. (приріст за рік  — 57%); кошти клієнтів Банку склали 2,2 млрд. грн. (приріст за рік — 45%).

РАДАБАНК отримав перемогу в конкурсі Казначейства та входить у число шести банків, які залучатимуться до видачі готівки за чеками органів ДКСУ на 2021-2023 роки.

АТ «АБ «РАДАБАНК» співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та  заробітної плати працівникам бюджетних установ.

РАДАБАНК працює у рамках підписаного Меморандуму про загальні принципи співробітництва з Міністерством економіки, торгівлі і сільського господарства України для реалізації державної програми підтримки сільськогосподарських товаровиробників.

АТ «АБ «РАДАБАНК» регулярно отримує підтвердження довгострокового кредитного рейтингу Банку на рівні uaAA інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний».

У 2020 р. АТ «АБ «РАДАБАНК» увійшов у ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком. Банк входить у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.35 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.