Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Що можуть запропонувати банки для МСБ? — експерт РАДАБАНК

20 Січня 2021p.

2020 рік став кризовим для всього сегменту підприємництва в Україні, але держава нарівні з українськими банками намагається допомогти малому і середньому бізнесу вижити в ці непрості часи. Сьогодні банки мають безліч програм для підтримки МСБ, але як підприємцю не загубитися в них і вибрати найбільш підходящу, розповідає Дмитро Семенов, начальник відділу розробки продуктів корпоративного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК»:

АТ «АБ« РАДАБАНК» — надійний партнер для малого бізнесу, і під час пандемії ми підтримуємо наших клієнтів, пропонуючи різноманітні умови реструктуризації кредитної заборгованості для пом’якшення фінансового удару по бізнесу.

У продуктовій лінійці нашого банку є кредитні програми для фінансування бізнесу і підтримки будь-яких програм наших Клієнтів:

  • бланкові овердрафти, які дозволяють покривати розриви в надходженнях коштів від реалізації товарів або послуг;
  • бланкові овердрафти для нових клієнтів, які дозволяють їм користуватися овердрафтом з першого дня обслуговування в РАДАБАНК, овердрафт розраховується виходячи з надходжень на рахунки в інших банках;
  • кредити і кредитні лінії для ведення поточної діяльності;
  • кредити на придбання основних засобів підприємств;
  • надання гарантій для участі в тендерах.

Клієнти можуть взяти кредит в РАДАБАНК на будь-які цілі, а також скористатися послугами банку для отримання гарантій на користь третіх осіб.

При розгляді кредитних заявок, банк в першу чергу оцінює кредитоспроможність і платоспроможність клієнта, а також його кредитну історію і наявність бізнесу, який дозволяє обслуговувати позикові кошти і приносити прибуток Клієнту.

 

За матеріалами Maanimo 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.35 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.