Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Сильні та незламні – герої РАДАБАНКу

30 Січня 2023p.

Сьогодні хочемо познайомити Вас із нашою колегою – Людмилою Заневською, заступником начальника відділу адміністрування процесів РАДАБАНКу.

Справжній боєць фінансового фронту – Людмила підтримує військових, що зараз перебувають у найгарячіших точках Донеччини.

25 лютого 2022 року Людмила з чоловіком привезли допомогу до волонтерського пункту приймання речей, їжі, складових для коктейлів Молотова тощо, де чоловік Людмили не вагаючись вступив до лав ТРО.

А вже 26 лютого чоловік пішов боронити країну в складі ЗСУ, що й стало вагомим поштовхом для організації Людмилою волонтерської допомоги. Адже жодна українська жінка не може лишитися осторонь, коли коханий чоловік боронить кордони та захищає цілу націю.

Так створилося ціле коло однодумців – колеги та друзі долучилися до волонтерства й сьогодні допомагають Людмилі своєчасно надавати військовим одяг, амуніцію, їжу, каримати, тепловізори, ліки та виготовляти власноруч окопні свічки, що зігрівають та підтримують бійців.

Та найбільшим придбанням стала автівка для військових, збір на яку було закрито завдяки допомозі акціонерів РАДАБАНКу.

Тендітна, але така смілива жінка самотужки доставляє все необхідне бійцям, підтримуючи цим не тільки чоловіка, а ще й три окремі бригади на донецькому напрямку.

Особливі люди створюють особливі історії, й Людмила є яскравим прикладом цього, який надихає та дає розуміння того, що немає нічного неможливого.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.