Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Сильні та незламні військові – герої РАДАБАНКу

15 Березня 2023p.

З початком війни життя всіх без винятку українців розділилося на «до» та «після», але деякі історії особливі, адже вони надихають та захоплюють. Так, Сергій Колєсніков, водій-інкасатор РАДАБАНКу, в перші ж дні війни не вагаючись вступив до лав Збройних Сил України, щоб боронити нашу Батьківщину.

Це був усвідомлений крок, адже Сергій ще у 2015-2016 роках ставав на захист України та мав військовий досвід розвідника в складі 43-ї окремої артилерійської бригади.

Сьогодні  наш колега вже нагороджений «Знаком пошани» за участь у звільненні від російських окупантів селища Високопілля на Херсонщині. І це лише частина великої та надважкої справи, яку кожного дня роблять наші мужні воїни, щоб утримувати та відвойовувати кордони нашої країни.

Кожному з наших героїв ми кажемо «Дякуємо!». Дякуємо за кожний світанок і вечір у рідній країні та за Вашу мужність і незламність.

Все буде Україна!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.