Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Сильні та незламні військові – герої РАДАБАНКу

16 Лютого 2023p.

До початку повномасштабної війни кожен з нас займався своєю роботою, улюбленою справою, будував життя, але життя багатьох українців докорінно змінилося від початку повномасштабної війни росії проти України. Так, наш колега Павло Гордєєв, водій-інкасатор РАДАБАНКу, після подій 24 лютого 2022 року усвідомив, що країна потребує захисту та вступив до лав ЗСУ.

Павло не вперше стає на захист держави. Він пройшов гарт бойовими діями ще у 2015-2016 роках та брав участь в Антитерористичній операції на Сході України.

Сьогодні Павло захищає кордони нашої країни в 60-й окремій механізованій Інгулецькій бригаді, воїни якої брали участь в визволенні селищ Високопілля та Ольгине на Херсонщині.

З грудня по лютий Павло в складі 60-ї ОМБр перебував на Донеччині у Бахмуті – місті проведення активних бойових дій.

РАДАБАНК всебічно підтримує наших військових, надаючи необхідну допомогу. Ми чекаємо разом з усіма на перемогу та повернення наших бійців до рідних домівок та до колективу.

Пишаємося нашими колегами та безмежно вдячні за самовідданість та мужність.

Все буде Україна!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.