Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Сильні та незламні військові – герої РАДАБАНКуСильні та незламні військові – герої РАДАБАНКу

29 Травня 2023p.

За більш ніж рік повномасштабної війни, кожен воїн, безсумнівно, є героєм, адже кожного дня вони доводять свою мужність, силу та витримку. Так, Валерій Пономаренко, водій-інкасатор РАДАБАНКу, стоїть на захисті країни від самого початку війни та один з тих, ким ми пишаємося.

Валерій вже мав військовий досвід прослуживши понад рік в АТО, починаючи з 2014 року, та повернувшись додому з бойовими відзнаками. Саме тому він був одним із перших, кого призвали до лав ЗСУ із початком повномасштабного вторгнення.

Воюючи у складі 85-ї бригади, Валерій із товаришами по службі був представлений до нагородження. Військові, перебуваючи в самому пеклі нашої країни, Бахмуті, в оточенні створили коридор, щоб вивезти мирних жителів.

Наразі Валерій розвідник у складі 93 ОМБР «Холодний Яр», знаходиться «на нулі» та разом з іншими тримає східні рубежі.

Всі історії наших героїв відмінні одна від одної, але всі вони про приклад сили духу, стійкості, мужності та віри в майбутнє нашого народу й країни.

Дякуємо та віримо разом із Вами, наші мужні військові!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.