Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Срібна монета— Рибки Кої — вже у відділеннях РАДАБАНК!

09 Серпня 2019p.

Срібна монета Рибки Коі — це монета-амулет, монета-талісман, символ удачі та наполегливості у досягненні мети. Пертський монетний двір випустить не більш ніж 3 888 монет у формі вісімки з двома рибками на весь світ, а ви вже сьогодні можете придбати її у відділеннях РАДАБАНК!

Рибки Кої — штучно виведена порода коропа в Японії, який, на відміну від звичайного сірого коропа, має яскраве й незвичайне забарвлення, часто золоте. Коропи кої пливуть проти течії, тому ця рибка уособлює завзятість і силу.

У Китаї є легенда, що ті риби, які зможуть піднятися вгору по Жовтій річці, потрапляють у царство Дракона і в результаті своєї боротьби за успіх короп кої стає драконом або рибодраконом. Тому цю рибу називають королем усіх риб, вона вважається символом влади і переваги. А також кої символізує прагнення до честолюбних цілей та служить прикладом досягнення успіху, здобутого завдяки подоланню труднощів і перешкод. Ця фігурна 8-образна монета в інноваційному дизайні продовжила успіх Пертського монетного двору (перша така монета в світі була викарбувана у Перті у 2018 році, на ній були зображені два дракони).

На реверсі монети у формі вісімки зображені дві рибки кої, що пливуть проти течії на тлі квітів лотоса. Внизу викарбуваний і традиційний знак «P» Пертського монетного двору. Профіль Її Величності Королеви Єлизавети II роботи Йена Ренк-Бродлі, рік випуску 2019 і грошовий номінал зображені на аверсі монети.

Придбати цю та інші монети можна тут.

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.65 46.35
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.