Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Срібна монета з кристалами Swarovski — у відділеннях РАДАБАНК

09 Вересня 2019p.

РАДАБАНК і Монетний двір Майєра (Німеччина) пропонують срібну монету з кристалами Swarovski «Бурий ведмідь з монгольської пустелі Гобі» в дерев’яному футлярі.

Гобійський бурий ведмідь — підвид бурого ведмедя, живе в пустелі Гобі в Монголії. Зараз у монгольській «Червоній Книзі» Гобійський ведмідь знаходиться під загрозою зникнення, бо виключно маленький розмір популяції робить цей підвид дуже вразливим. Розмір популяції становить всього 22-31 особин. Цей представники дикої природи, викарбуваний на срібній монеті, дивиться на нас очима-кристалами Swarovski.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.