Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Старт продажів монет Національного банку України в усіх відділеннях РАДАБАНКу

26 Серпня 2022p.

Сьогодні, 26 серпня 2022 року, в РАДАБАНКу стартує продаж нової нумізматичної продукції Національного банку України.

На початку серпня Нацбанк випустив пам’ятні монети, присвячені Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України, Службі безпеки України та набір з 9 монет спеціальних випусків серії «Збройні Сили України», які наразі вже можливо придбати в будь-якому відділенні мережі РАДАБАНКу.

Державна служба спеціального зв`язку та захисту інформації України – монета з нейзильберу, номіналом 5 гривень та масою 16,54 г присвячена спеціалізованому органу центральної виконавчої влади в галузі спеціального зв’язку та захисту інформації. З перших днів військової агресії рф Держспецзв’язок став на захист інформаційного простору долучившись до заходів з протидії хакерським атакам та боронить національну безпеку України від зовнішніх та внутрішніх загроз.

Пам`ятна медаль «Служба безпеки України» присвячена державному органу спеціального призначення з правоохоронними функціями, який забезпечує державну безпеку України. Медаль створена з нейзильберу з якістю карбування – спеціальний анциркулейтед та масою 16,54 г.

Набір з дев`яти пам`ятних монет спеціальних випусків серії «Збройні Сили України» 2018-2020 загальним номіналом 90 грн. Набір присвячений вшануванню мужності, героїзму, нескореності, волелюбності, самовідданості захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

До набору увійшли такі пам’ятні монети:

  • «Захисникам Донецького аеропорту»;
  • «День українського добровольця»;
  • «100-річчя створення Українського військово-морського флоту»;
  • «Учасникам бойових дій на території інших держав»;
  • «На варті життя»;
  • «КрАЗ-6322 “Солдат»;
  • «Повітряні Сили Збройних Сил України»;
  • «День пам’яті полеглих захисників України»;
  • «Державна прикордонна служба України».

Кожна монета номіналом 10 гривень, виготовлена зі сплаву на основі цинку з покривом нікелем та масою 12,4 г.

Зверніться до будь-якого відділення РАДАБАНКу, щоб вже сьогодні стати власником монет, що сповнені духом патріотизму та самовідданої праці задля рідної України.

За більш детальною інформацією щодо придбання монет звертайтесь до контакт-центру за телефоном: 0 800 500 999


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.