Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Старт продажу набору із двох пам’ятних монет «Володимирський собор у м. Київ» та монети «Архістратиг Михаїл» у відділенні №27 РАДАБАНКу міста Київ

10 Січня 2024p.

Сьогодні у київському відділенні №27 РАДАБАНКу розпочинається продаж набору із двох пам`ятних монет «Володимирський собор у м. Київ» у футлярі та срібної монети «Архістратиг Михаїл». В інших відділеннях монета буде доступна по мірі надходження.

Набір «Володимирський собор у м. Київ» присвячений одній з архітектурних перлин Києва національного значення – Володимирському собору. Побудований у неовізантійському стилі, він привертає увагу як своєю історією, так і внутрішнім розписом – справжнім шедевром мистецтва.

На аверсі монет із набору у центрі розміщено фрагменти центральних воріт собору, на яких зображено княгиню Ольгу та князя Володимира, ліворуч і праворуч від них – серафими, чиї зображення розміщені на центральному куполі собору (використано тамподрук).

На реверсі монет із набору зображено: у центрі – Володимирський собор / образ Богоматері з немовлям над іконостасом (лазерне матування).

В РАДАБАНКу представлені монети зі срібла, номіналом 20 грн, діаметром 38,6 мм, масою дорогоцінного металу в чистоті 62,2 г у футлярі.

Срібна монета «Архістратиг Михаїл» присвячена архангелу, який є одним із найшанованіших біблійних персонажів та іменується як архістратиг-головнокомадуючий. Архангел Михаїл – незмінний борець із силами зла, захисник віри, покровитель воїнів, які борються за праведне діло та захищають добро.

В РАДАБАНКу представлена монета зі срібла, номіналом 10 грн, діаметром 38,6 мм, масою дорогоцінного металу в чистоті 31.1 г.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.35 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.