Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Стартує продаж нової пам’ятної банкноти НБУ «ПАМ’ЯТАЄМО! НЕ ПРОБАЧИМО!» у відділеннях РАДАБАНКу

23 Березня 2023p.

Від сьогодні у відділеннях РАДАБАНКу міста Києва Ви можете придбати ново пам’ятну банкноту НБУ «ПАМ’ЯТАЄМО! НЕ ПРОБАЧИМО», та протягом 2-3 тижнів банкнота буде доступна до придбання в інших відділеннях мережі по Україні.

Пам’ятна банкнота введена в обіг на відзначення стійкості, незламності, героїзму та сили духу українського народу, які він виявляє у боротьбі проти збройної агресії росії. Україна відстоює свою незалежність, суверенітет, територіальну цілісність та право на життя! Наша Перемога – це перемога добра, справедливості, демократії; перемога світла над темрявою!

Основне зображення лицьового боку пам’ятної банкноти: українські військові встановлюють Державний Прапор України на тлі фрагментів карти України та прапорів країн, які підтримують Україну.

Основне зображення зворотного боку пам’ятної банкноти: стилізована композиція, що уособлює фізичні страждання та духовні переживання українців в окупації – зв’язані руки за спиною на тлі полотна, за яким вгадується постать зі слідом від кулі у вигляді маку, обабіч якого – стилізовані крила з полум’я свічок; угорі на тлі абрисів зруйнованих будівель – терновий вінок, символ мучеництва.

Пам’ятна банкнота номіналом 20 гривень 2023 року випуску представлена в РАДАБАНКу в сувенірній упаковці та в конверті, серії ЗС з номерами 0000001–0300000.

Звертайтеся до відділень РАДАБАНКу міста Києва щодо придбання пам’ятної банкноти.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.