Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Стійкість під час війни! Харківське відділення РАДАБАНКу отримало подяку від Асоціації українських банків

31 Травня 2024p.

30 травня 2024 року керівництво Асоціації українських банків (АУБ) завітало до відділень банків у місті Харків, що входять до мережі Power Banking, в тому числі й до відділення №37 РАДАБАНКу.

Цей візит став символом вдячності та поваги до працівників банків, які ризикуючи своєю особистою безпекою, працюють в надскладних умовах воєнного стану та демонструють високу професійність і відданість своїй справі.

Андрій Дубас, голова Асоціації українських банків, і Віталій Романчукевич, Перший Віце-президент Асоціації українських банків, висловили щиру вдячність кожному працівнику та працівниці відділення РАДАБАНКу в Харкові за сумлінну працю.

     

Візит АУБ не тільки підкреслює важливість безперебійної роботи банківської системи в умовах воєнного стану, але й підтверджує, що РАДАБАНК залишається надійним партнером для своїх клієнтів і готовий надавати підтримку навіть у найскладніших обставинах.

Ми пишаємося нашими працівниками та їхньою здатністю працювати в умовах, що вимагають неабиякої мужності та професіоналізму та роблять все можливе, щоб забезпечити стабільність надання послуг для кожного клієнта.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.